een sneltest pcr test of coronatest in rheeze afnemen

Een sneltest in Rheeze afnemen

Heb je symptonen van corona? Neem dan geen risico’s en laat zo snel mogelijk een pcr, coronatest of sneltest in Rheeze afnemen. Het is belangrijk dat iedereen goed weet waar de dichtstbijzijnde teststraat voor hen is. Dit moeten zij weten om er voor te zorgen dat zij goed weten waar ze naartoe moeten wanneer ze bijvoorbeeld symptomen van het coronavirus hebben. Op die manier hoeven zij niet lang te zoeken naar de dichtstbijzijnde teststraat. Verder is het ook erg belangrijk dat iedereen goed het verschil weet tussen de commerciële teststraten en teststraten van de GGD.

Verschillende teststraten

Er zijn in Nederland twee verschillende soorten teststraten. Je hebt allereerst de teststraten van de GGD. Dit zijn teststraten die door de overheid worden betaald. Dat zorgt er voor dat het gratis is om je te laten testen als je dit doet bij de GGD. Het is fijn dat dit gratis is aangezien mensen die niet zo veel geld hebben zich hierdoor ook kunnen laten testen. Wanneer alle mogelijkheden op een coronatest geld kosten, is het oneerlijk voor mensen die weinig geld hebben. Bovendien kan dat er voor zorgen dat het virus zich veel sneller door het land kan verspreiden aangezien mensen minder gaan testen. 

Welke teststraat kies je in Rheeze?

Naast het feit dat je bij de ene teststraat wel moet betalen en bij de andere niet, zijn er nog een aantal grote verschillen tussen beide soorten teststraten. Er zijn veel mensen die zich willen laten testen wanneer ze geen klachten hebben. Dit kan verschillende redenen hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die zich willen laten testen omdat zij recent in contact zijn geweest met iemand die besmet is. Je weet dan niet zeker of je ook besmet bent tot je een coronatest doen. Het is voor deze mensen erg vervelend dat ze zich niet mogen laten testen bij de GGD

Commerciële teststraat in de buurt van Rheeze

In een commerciële teststraat mag je je gewoon laten testen wanneer je geen klachten hebt. Dat is fijn voor mensen die hier behoefte aan hebben doordat ze bijvoorbeeld met een coronapatiënt in contact zijn geweest. Er zijn ook mensen die zich vlak voordat ze bij iemand uit de risicogroep op bezoek gaan een coronatest doen. Op die manier weten zij zeker dat ze niet besmet zijn en dus ook geen anderen kunnen besmetten. Je zult dan naar een commerciële teststraat moeten gaan. Als je in Rheeze woont kun je je laten testen in de teststraat in Hardenberg. 

een sneltest pcr test of coronatest in rheeze afnemen

Sneltest in Rheeze, binnen 15 minuten resultaat

Het is voor veel mensen belangrijk dat zij de uitslag van de coronatest zo snel mogelijk krijgen. Dat kan verschillende redenen hebben. Zo zijn er veel mensen die liever niet een aantal dagen in quarantaine gaan wanneer zij wachten op de uitslag van de test. Je kunt dan het best naar de teststraat in Hardenberg gaan als je in Rheeze woont. Daar kun je een pcr of corona sneltest doen. Bij zo’n sneltest is de uitslag al na 15 minuten bekend. Daarom kun je gewoon in de auto de uitslag afwachten wanneer je naar huis rijdt. 

Scroll naar top